Films & zo

John Boyega’s Finn weer met lightsaber in ‘Star Wars: Episode IX’?


In de eerste sagavervolgfilm Star Wars: The Force Awakens uit 2015 zien we John Boyega’s personage Finn twee keer met een lightsaber in zijn hand. Eerst in een confrontatie met een Stormtrooper en daarna gebruikt hij het zwaard in een duel met de grote slechterik uit de vervolgtrilogie, Adam Drivers Kylo Ren.

Boyega heeft nu via Twitter gehint naar dat zijn personage Finn in het in december 2019 te verschijnen Star Wars: Episode IX opnieuw te zien is met een lichtzwaard. In een Twitter-vraag aan Boyega of hij weer een lichtzwaard zal vasthouden, zei de acteur, “Je kunt op ons rekenen vriend. Vertrouw me maar!”

Een van de kritiekpunten op Star Wars: The Last Jedi uit 2017 is dat er geen enkel lichtzwaardgevecht te zien is. Mogelijk gaat J.J. Abrams dit rechtzetten in deel negen.

Abrams’ Episode IX staat gepland voor 20 december 2019!powered by Filmtotaal

Related posts

POLL: Engste poppen in films

OnrOzy NL

Gave teaser en poster ‘First Man’ met Ryan Gosling!

OnrOzy NL

Karen Gillan naast Harrison Ford in ‘Call of the Wild’

OnrOzy NL
Aan het laden....