Films & zo

Bewijs dat Wasp bijna in ‘Captain America: Civil War’ zat


Het lijkt erop dat het niet veel had gescheeld of de Marvel-superheldin Wasp was al te zien geweest in Captain America: Civil War uit 2016. Via concept-art blijkt dat ze bijna deel had genomen aan het grootse gevecht op het vliegveld. Daarnaast is er weer nieuwe art voor Avengers: Infinity War, met Chris Hemsworths Thor. Als eerste de concept-art met Wasp. Onderstaand beeld laat zien dat de superheldin, die reeds te zien was in Ant-Man en pas echt in actie kwam in het eerder dit jaar verschenen Ant-Man and the Wasp en uiteraard ingevuld door actrice Evangeline Lilly, in gevecht zou zijn met… Hawkeye. Check de vergroting.

En dan zijn er ook nieuwe ontwerpen voor de Avenger Thor voor in Avengers: Infinity War. Het blijkt dat de ontwerpers flink na hebben gedacht over hoe hij eruit had moeten zien in de reeds verschenen derde Avengers-film. Sommige van de designs hebben ook wat weg van zijn voorkomen in Thor: Ragnarok.

En als laatste nog een zwarte Spider-Man!powered by Filmtotaal

Related posts

DC-film ‘Joker’ lijkt iconisch Batman-voertuig te laten zien!

OnrOzy NL

Wat doet Jim Carrey tegenwoordig

OnrOzy NL

Eerste recensie en coole poster ‘Once Upon a Deadpool’!

OnrOzy NL
Aan het laden....