Films & zo

'Willy Wonka' is een oorsprongsverhaal!

Producent David Heyman bevestigt vandaag dat de geplande film rond Willy Wonka een prequel moet worden. Warner Bros. werkt al enige jaren aan het project, maar vooruitgang was er tot nu toe nauwelijks te merken. Sinds de aankondiging is bijvoorbeeld wel Paul King aangetrokken als regisseur en nu lijkt de productie langzaamaan dichterbij te komen.

Tijdens een interview met Collider, vertelt Heyman dat het idee is om te laten zien wie Willy Wonka nou eigenlijk is. De eigenaar van de beroemde chocoladefabriek heeft immers een verhaal. “We proberen nog altijd uit te zoeken hoe we het verhaal moeten vertellen, en wat het verhaal is. Het is een prequel, dus geen sequel. Maar wat maakt Willy – als we hem tegenkomen in de chocoladefabriek waar hij dat gouden kaartje weggeeft – tot die man? Wat zorgt ervoor dat hij zich daar opsluit? Het verhaal draait daar dus om, hoe hij daar terechtkomt.”

Daarvoor zoekt men wel nog een vorm. Ondertussen zoekt men ook nog naar een castlid die de rol van Willy Wonka kan spelen. Wie acht jij geschikt?

powered by Filmtotaal

Related posts

De vijf topfilms die Netflix deze week heeft toegevoegd

OnrOzy NL

De grootste Fanboy-films! [deel 2]

OnrOzy NL

AWESOME eerste trailer en poster ‘The Lego Movie 2: The Second Part’!

OnrOzy NL
Aan het laden....