Films & zo

Michael Douglas onthult ster op de Walk of Fame


Al vijftig jaar is Michael Douglas een grote naam in Hollywood, maar de 74-jarige acteur heeft nu pas een ster gekregen op de Walk of Fame boulevard, net naast de ster van zijn vader, Kirk Douglas. Kirk, inmiddels 101 jaar oud, heeft eveneens een legendarische status in de filmwereld en was aanwezig tijdens de onthulling.

In zijn toespraak zei Michael, duidelijk emotioneel: ”Mijn vader is ook hier. Over een maand tijd wordt hij 102. Er waren vroeger de nodige mensen die zeiden dat hij niet eens de 80 zou halen, maar deze mensen hebben al lang geleden verloren. Hoe dan ook, het betekent zoveel voor me dat je vandaag hier bent met mij, pap. Ik zal het eenvoudig zeggen maar met mijn hele hart: ik ben er trots op dat ik je zoon ben”.

Jane Fonda, medespeelster van Michael in China Syndrome, sprak ook enkele woorden bij de onthulling van de ster. In haar speech ging ze in op de uitdagingen van het hebben van een beroemde vader- haar eigen vader, Henry, was namelijk ook een grote Hollywoodster. ”Het is niet makkelijk je eigen identiteit te vinden in een wereldberoemde familiebusiness, kijk maar eens naar de Trumps en Corleones” begon Fonda: ”Maar Michael heeft zich bewezen als een geweldige acteur en producent. Wat mij betreft had hij zijn ster al veel eerder moeten krijgen!

powered by Filmtotaal

Related posts

Trailer ‘Brexit’ met Benedict Cumberbatch

OnrOzy NL

Marvel gaat veel content maken voor Disney+

OnrOzy NL

Kumail Nanjiani naast Chris Hemsworth in ‘Men in Black’-reboot

OnrOzy NL
Aan het laden....