Films & zo

[Gerucht] Emperor Palpatine in ‘Star Wars: Episode IX’


Het gerucht gaat dat Matt Smith een jonge Palpatine gaat spelen in Star Wars: Episode IX. Smith voegt zich straks bij het universum ver weg en heeft van regisseur J.J. Abrams een sleutelrol gekregen. Welke rol is niet bekend gemaakt, maar nu horen we een eerste gerucht daarover.

The Weekly Planet Podcast stelt dat Smith een jonge Palpatine speelt. Ondanks dat de keizer allang dood is, is zijn schaduw nog altijd zichtbaar in de First Order. Of hij in het sluitstuk van de Skywalker-saga te zien is, valt nog te bezien, maar daar er ook prequel-elementen naar de film gebracht worden, zou het zomaar kunnen.

In de laatste Skywalker-film, die door Lucasfilm gezien wordt als een koerscorrectie die moet zorgen dat de franchise nog vele jaren uitgemolken kan worden, zien we hoe de First Order definitief verslagen wordt en Rey (Daisy Ridley) haar lot omarmt.

Momenteel vinden de opnames van de film volop plaats. De release staat pas over een jaar gepland, in december 2019.

powered by Filmtotaal

Related posts

Officieel: Disney gaat R-rated ‘Deadpool’-films maken!

OnrOzy NL

Eindelijk duidelijk: 'Bumblebee' is reboot Transformers-franchise

OnrOzy NL

Eerste trailer van Steve McQueen’s nieuwste film ‘Widows’!

OnrOzy NL
Aan het laden....