Films & zo

Vroege eerste reacties op ‘Hellboy’!


Onlangs werd een testscreening voor Hellboy georganiseerd. Ondanks dat Neill Marshall een capabel regisseur is, en acteur David Harbour normaal erg goed is, lijkt de film een misser. Dat blijkt althans uit reacties die we op het internet hebben gevonden rond de testscreenings.Zo lezen we dat Harbour het prima doet en zijn best doet met het materiaal dat hij kreeg. Maar het dialoog, de schurk (gespeeld door Milla Jovovich) en het verhaal vallen allemaal tegen.


Natuurlijk gaat het om een testscreening, wat betekent dat de filmmakers juist zijn gaan kijken wat er mogelijk anders zou moeten om de film beter te maken. Aangezien de release van deze reboot gepland staat voor 11 april 2019, heeft men nog wel even om er iets van te maken. Het zou goed kunnen dat, als deze berichten kloppen, er bijvoorbeeld een flinke periode van heropnames aankomt. Er is dus nog weinig te vrezen voor deze film.powered by Filmtotaal

Related posts

‘Bond 25’ krijgt een opvallende voorlopige titel

OnrOzy NL

Marvel-baas over films na ‘Avengers: Endgame’

OnrOzy NL

Onthullende beelden van 17 personages ‘Star Wars: Episode IX’

OnrOzy NL
Aan het laden....