Films & zo

Brie Larson deelt nieuwe officiële foto ‘Captain Marvel’ voor verkiezingen


Hoofdrolspeelster Brie Larson (Room, Kong: Skull Island) heeft een nieuwe officiële foto gedeeld van haar aankomende film Captain Marvel. Met het kiekje roept Larson haar Amerikaanse fans op om vandaag te gaan stemmen voor de Congresverkiezingen.

Vandaag kunnen de Amerikanen weer naar de stembus om hun nieuwe Congresleden te kiezen. Deze ‘midterms’, de verkiezingen die halverwege de termijn van de president worden gehouden, worden over het algemeen als erg belangrijk gezien. Veel Hollywoodsterren en andere invloedrijke figureren roepen dan ook massaal hun publiek op om ook te gaan stemmen.

Nieuwe foto Carol Danvers
Via social media probeert ook actrice Brie Larson haar volgers te activeren naar het stemlokaal. Dit doet zij mede door een nieuwe foto van Captain Marvel te plaatsen. Op de foto is haar personage Carol Danvers in haar groene Kree-outfit te zien op Aarde. Danvers lijkt bezig te zijn met een apparaat. Natuurlijk draait het vooral om de posters die te zien zijn op de foto.

Vanaf 6 maart 2019 is Captain Marvel in de Nederlandse bioscopen te zien!powered by Filmtotaal

Related posts

Steve McQueen boos over racistische ‘Widows’-recensies

OnrOzy NL

Het succes en de mislukkingen van het DC Extended Universe

OnrOzy NL

Alle helden en slechteriken op ‘Marvel Stud10s’-posters

OnrOzy NL
Aan het laden....