Films & zo

Twintig jaar na foto: Julia Roberts over haar iconische okselhaar


Bijna twintig jaar geleden zorgde Hollywoodactrice Julia Roberts (Wonder, Smurfs: The Lost Village) voor nogal wat ophef in de wereld toen zij met een flinke bos okselhaar verscheen tijdens de première van haar film Notting Hill. In de talkshow van Busy Philipps vertelde Roberts onlangs of dit destijds nou wel of niet een statement van haar was.Toen Julia Roberts op de rode loper van Notting Hill (1999) verscheen in Londen, Engeland, schreven de roddelbladen niet over de prachtige rode glitterjurk die zij aanhad, maar over haar onverzorgde oksels. Fotografen legden namelijk een behoorlijke bos okselhaar vast toen Roberts wuifde naar haar fans. Haar verschijning ging recht tegen de trend in. Schijnbaar schoor Roberts haar okselhaar niet, omdat haar toenmalige vriendje Benjamin Bratt dat aantrekkelijk vond.

Terugblik: wel of geen statement?
Talkshowhost Busy Philipps kon het niet laten om Roberts nog even te vragen naar de toch wel opmerkelijke foto’s. Philipps dacht dat Roberts een statement probeerde te maken met haar okselhaar, maar die vork blijkt toch net even iets anders in de steel te zitten. “Ik denk dat ik gewoon geen rekening had gehouden met de lengte van mijn mouwen en het zwaaien“, antwoordt Roberts. “Daardoor onthulde ik onbedoeld wat persoonlijke zaken. Het was dus niet echt een statement“.

powered by Filmtotaal

Related posts

Interessante plothint ‘Avengers: Endgame’ | Filmtotaal filmnieuws

OnrOzy NL

Eerste blik op kindvriendelijke ‘Deadpool 2’

OnrOzy NL

Hoe ‘Fantastic Beasts 2’ de geschiedenis van Dumbledore compleet verpest

OnrOzy NL
Aan het laden....