Films & zo

‘Bohemian Rhapsody’ was bijna veel explicieter


De reacties op Bohemian Rhapsody zijn op zijn zachtst gezegd vrij gemengd. Acteur Rami Malek werd geprezen om zijn werk als Freddie Mercury, maar het scheelde niet veel, of acteur Sacha Baron Cohen had de rol gespeeld. Verder zou Stephen Frears de film toentertijd regisseren.

Tijdens een interview met Vulture, vertelde Frears wat voor film hij en Cohen voor ogen hadden. “Sacha wilde een heel opvallende film maken, waar Freddie Mercury vermoedelijk heel blij mee zou zijn geweest. Opvallend in de zin van de manier waarop gekeken wordt naar zijn homoseksualiteit en de eindeloze naaktscènes. Sacha hield daarvan. Maar je kon al meteen merken dat de rest van de band dat niet zou zien zitten. Omdat zij veel conventioneler waren.”

Dat is dan ook hoe de film eindigde; Cohen stapte op wegens creatieve verschillen met de band. Die hield de rechten op de muziek in handen en kon daarom elk idee vetoën dat het beviel. Zodoende dus dat ook het idee voor een wilde film sneuvelde en dat de Queen-biopic een vrij conventionele en soms ietwat saaie film werd.

powered by Filmtotaal

Related posts

John Krasinski terug voor horror-sequel ‘A Quiet Place 2’!

OnrOzy NL

Wat de gelekte ‘Star Wars: Episode IX’ beelden ons vertellen

OnrOzy NL

Zwangere Amy Schumer zegt shows af na dringende ziekenhuisopname

OnrOzy NL
Aan het laden....