Films & zo

Letitia Wright en John Legend in ‘Le Brio’ remake


Letitia Wright, de actrice die hoge ogen wist te gooien als Shuri in Marvels Black Panther, is stevig aan de weg aan het timmeren in Hollywood. Zo wist ze recentelijk een Emmy nomination binnen te slepen voor haar rol in de aflevering The Black Museum, van de populaire Black Mirror serie en ook zal ze binnenkort in Londen te zien zijn in een theaterstuk genaamd The Convert. Nu heeft ze opnieuw een hoofdrol weten te bemachtigen in de remake van Le Brio. De originele film, die vorig jaar uitkwam, vertelt het verhaal van een jonge Frans-Arabische vrouw die naar de universiteit gaat in de hoop advocate te worden. Dit wordt haar behoorlijk lastig gemaakt door een controversiële en racistische leraar, die uiteindelijk haar mentor wordt. John Legend, o.a. bekend van La La Land, zal de film produceren en hoogstwaarschijnlijk ook een belangrijke rol in de film spelen.

Wanneer ze beginnen met filmen is nog onbekend.

powered by Filmtotaal

Related posts

‘Creature From the Black Lagoon’-actrice Julie Adams overleden

OnrOzy NL

De topfilms die in december op Netflix verschijnen

OnrOzy NL

Marvels ‘The Eternals’ speelt zich mogelijk miljoenen jaren geleden af

OnrOzy NL
Aan het laden....