Films & zo

Fans reageren kwaad op lot Roseanne Barr in ‘The Conners’ serie


Een tijd geleden liet Roseanne Barr zich negatief uit over een voormalige adviseuse van Barack Obama, die Roseanne een kruising tussen het Moslimbroederschap en de Planet of the Apes noemde. Dit heeft haar carrière absoluut geen goed gedaan; de actrice komt nog maar lastig aan de bak en werd uit haar serie, Roseanne, geschreven. Maar de manier waarop dat is gedaan viel niet bij iedereen even goed in de smaak…The Conners, de nieuwe spin-off van Roseanne, ging afgelopen dinsdag in première. Veel mensen geloofden dat Roseanne uit de serie geschreven zou worden door haar personage te laten overlijden aan een hartaanval in haar slaap, maar de makers van de show besloten haar personage te laten sterven aan een overdosis pijnstillers. In de serie ontdekken de andere personages allerlei geheime plaatsen waar Roseanne de pillen verstopt had. Veel fans vonden dat dit niet kon.

Zo zeiden sommigen: ”Een drugsoverdosis is geen grap en zou niet gebruikt moeten worden om een probleem op te lossen” en ”Ik kijk de serie niet meer; in plaats van voor een hartaanval te gaan, gaan ze voor een overdosis. Dat is echt ziek!” Andere mensen missen Roseanne’s personage en haar humor. Ook Roseanne zelf plaatste een korte maar krachtige tweet op haar Twitter pagina: ”I AIN’T DEAD, BITCHES!!!!

powered by Filmtotaal

Related posts

Legendarisch Italiaanse regisseur Bernardo Bertolucci (77) overleden na lang ziektebed

OnrOzy NL

Academy zwicht voor druk: toch maar geen prijs voor beste populaire film

OnrOzy NL

‘Bohemian Rhapsody’ was bijna veel explicieter

OnrOzy NL
Aan het laden....