Films & zo

Hoe ‘Star Wars 9’ beter wordt volgens Oscar Isaac


We zijn nog ruim een jaar verwijderd van de release van Star Wars: Episode IX. We hoeven voorlopig dus weinig officieel nieuws rond de naar verluidt laatste sagafilm te verwachten. In gesprek met IndieWire liet acteur Oscar Isaac weten hoe de opnames verlopen én waarom Star Wars IX daarmee waarschijnlijk beter wordt.Volgens Isaac (Poe Dameron) speelt improvisatie daarbij een belangrijke rol. “De manier waarop ze het nu opnemen is losser dan het de afgelopen twee keer ging. Het voelt als een opluchting om op de set te komen en het gevoel te hebben dat we dingen kunnen proberen. Het is een bewijs van dat J.J. terug is en dat hij zelfvertrouwen heeft. Er is minder druk om het gelijk goed te hebben. We willen gewoon een goede film maken,” aldus Isaac tegenover IndieWire. “Vaak heb je het gevoel dat je nog je weg moet vinden om iets levendiger te maken. Nu is het andersom. Het is niet nodig om daaraan toe te geven.”

De regie van Star Wars IX ligt in handen van Star Wars: The Force Awakens-kopman J.J. Abrams. Zonder een officiële titel staat IX gepland voor 20 december 2019.

Hieronder een online video rond een scène met Isaac in The Force Awakens:

powered by Filmtotaal

Related posts

Overname Fox door Disney kent ook erg nare kant

OnrOzy NL

Trailer ‘Skyman’ van de man achter ‘The Blair Witch Project’

OnrOzy NL

Recensie: ‘Aquaman’ en nog 7 films

OnrOzy NL
Aan het laden....