Films & zo

Snikhete foto ‘Men in Black’ met nieuw MiB-duo!


Actrice Tessa Thompson heeft een nieuwe foto gedeeld uit, of vanaf de set van Men in Black, een spin-off die volgt na de eerdere drie films met Will Smith en Tommy Lee Jones.

Thompson vormt samen met Thor: Ragnarok-collega Chris Hemsworth het nieuwe MiB-duo dat de wereld moet beschermen tegen allerlei intergalactische dreigingen. Onderstaande foto zet het duo, door Thompson aangeduid als de Buds In Black, in een snikhete woestijn.

Sony Pictures en regisseur F. Gary Gray (The Fate of the Furious) nemen de spin-off op dit moment op om ervoor te zorgen dat de fans en andere nieuwsgierige bioscoopgangers de film in de zomer van 2019 in de bioscoop kunnen zien.

Hemsworth speelt Agent H, Thompson Agent M. Ze zijn onderdeel van de Britse tak van de ultrageheime overheidsorganisatie. Andere rollen zijn voor Liam Neeson (Widows), Kumail Nanjiani (Silicon Valley) en Rafe Spall (Jurassic World: Fallen Kingdom). De nog titelloze vierde Men in Black staat gepland voor 20 juni 2019.powered by Filmtotaal

Related posts

25 heel slechte films! [deel 5]

OnrOzy NL

Gerucht: Villian ‘Bond 25’ is Rami Malek

OnrOzy NL

Eerste castleden ‘Ghostbusters 3’ gevonden

OnrOzy NL
Aan het laden....