What's happening

Man onwel op A5, ‘helden’ rijden auto klem en redden hem

Op de A5 aan de westkant van Amsterdam is een man die onwel werd in zijn auto gered door medeweggebruikers. Volgens de politie zagen andere automobilisten de bestuurder over de weg slingeren en grepen ze in door hem met hun eigen auto geleidelijk tot stilstand te brengen.

“Dit incident had heel naar kunnen aflopen als meerdere bestuurders niet een heldendaad hadden verricht”, zegt de politie.

Toen de auto tot stilstand was gekomen, sloegen de hulpvaardige medeweggebruikers een ruit in om eerste hulp te kunnen verlenen. De bestuurder is naar het ziekenhuis gebracht. “Het is heel mooi om te zien hoe deze helden samenwerkten”, zegt Rijkswaterstaat.

In een tweet wordt iedereen die heeft geholpen bedankt.

powered by Nos.nl

Related posts

Slapen in Chinese steengroeve: 760 euro per nacht

OnrOzy NL

NASA maakt foto van perfect rechthoekige ijsberg

OnrOzy NL

Piloot met vliegangst onterecht ontslagen

OnrOzy NL
Aan het laden....