Films & zo

Gelekte trailer ‘Hellboy’ toont maffere Hellboy


Even geleden debuteerde tijdens New York Comic Con de eerste teaser trailer voor de reboot Hellboy. Ondanks dat velen het wel verwachten, plaatste Lionsgate de beelden niet direct online. Nu is er echter een stiekem opgenomen versie online uitgelekt, via het Facebook account COMCOM. Check de beelden hieronder!

Het is de Amerikaanse acteur David Harbour, bekend uit Netflix’ Stranger Things, die in de huid stapt van de Duivelse antiheld. Deze zagen we een paar jaar geleden nog in twee films van Guillermo del Toro, die eigenlijk onderdeel zouden zijn van een niet afgeronde trilogie. Nu is er dus de reboot, geleid door regisseur Neil Marshall, bekend van onder meer The Descent en Game of Thrones. Recent werd de film uitgesteld, van 11 januari 2019 naar 12 april 2019.

De gelekte New York Comic Con teaser trailer, (ook) te bekijken op Reddit.

The Hellboy trailer got leaked, thoughts? from r/movies

Andere personages in de nieuwe Hellboy zijn Professor Broom (Ian McShane), de Blood Queen (Milla Jovovich), Major Ben Daimio (Daniel Dae Kim), Alice Monaghan (Sasha Lane), Ganeida (Penelope Mitchell) en Merlin (Brian Gleeson).

powered by Filmtotaal

Related posts

Personages voor Marvel-film ‘The Eternals’ mogelijk al onthuld

OnrOzy NL

Warner Bros heeft drie acteurs op het oog voor Willy Wonka

OnrOzy NL

Topfilms die je niet mag missen in augustus

OnrOzy NL
Aan het laden....