Films & zo

Magische eerste trailer ‘Aladdin’! | Filmtotaal filmnieuws


Disney heeft zojuist de teaser trailer voor Aladdin vrijgegeven. De trailer toont nog niet zo heel veel van de film, al zien we een paar heel bekende beelden voorbijkomen. Een blik op de geest, die gespeeld wordt door Will Smith, krijgen we helaas nog niet.

De live-action sprookjesfilm van regisseur Guy Ritchie is een verfilming van het gelijknamige geanimeerde sprookje. De synopsis is dan ook zo’n beetje hetzelfde als die van de oorspronkelijke film. Aladdin is het opwindende verhaal van de charmante straatrat Aladdin, de dappere en eigenwijze prinses Jasmine en Genie, die de sleutel kan zijn voor hun toekomst.

Mena Massoud is te zien als Aladdin. Hem zien we wel al onthuld in de trailer, evenals het moment dat hij de toverlamp vindt. De rol van Jasmine wordt gespeeld door Naomi Scott en acteur Marwan Kanzari speelt de rol van slechterik Jafar – een machtige tovenaar.

Aladdin is een musical, met twee nieuwe nummers, geschreven door Alan Menken en songwriters Benj Pasek en Justin Paul. Aladdin draait vanaf 24 mei in de bioscoop.

powered by Filmtotaal

Related posts

Gave ‘Avengers 4’ fan-art: Iron Man met Proton Cannon!

OnrOzy NL

Setfoto ‘Spider-Man: Far From Home’ met hoofdrolspelers

OnrOzy NL

Meer opstartproblemen voor nieuwe ‘Spawn’-film

OnrOzy NL
Aan het laden....