Films & zo

Eerste poster ‘Aladdin’ met Will Smith als Genie!


Walt Disney gooit volgend jaar maar liefst drie live action sprookjesfilms het witte doek op. Een daarvan is Aladdin, uiteraard de verfilming van de succesvolle gelijknamige animatiefilm uit 1992. Hieronder zie je een eerste poster!

Het fraaie affiche met daarop de lamp van Genie, werd onthuld door Will Smith die de blauwe geest zal invullen. Zijn lamp komt in handen van Aladdin, de rol van Mena Massoud. Samen met Genie en prinses Jasmine (Naomi Scott) zal hij het opnemen tegen de slechte tovenaar Jafar, gespeeld door onze eigen Marwan Kenzari (Rabat, Wolf). Deze Jafar wil namelijk de sultan van de troon stoten.

Andere rollen zijn voor Billy Magnussen als het compleet nieuwe personage prins Anders en Nasim Pedrad als het nieuwe personage Dalia.

De andere Disney sprookjesfilms in 2019 zijn Dumbo (maart) en The Lion King (juli). Met een script van John August moet Aladdin, geregisseerd door Sherlock Holmes en King Arthur: Legend of the Sword-kopman Guy Ritchie, op 22 mei in de Nederlandse bioscoop verschijnen.

powered by Filmtotaal

Related posts

Enorme spoiler ‘Avengers: Endgame’ online gezet

OnrOzy NL

Humor: tovenaars op Hogwarts deden het eerst in hun broek

OnrOzy NL

Cate Blanchett: “Het is onzin dat hetero-acteurs geen LGBT-rollen mogen spelen!”

OnrOzy NL
Aan het laden....