Films & zo

Trailer ‘Glass’ brengt ‘Unbreakable’ en ‘Split’ bij elkaar!


Na een reeks motion posters is het dan eindelijk de beurt aan de tweede trailer voor de derde Unbreakable-film Glass van regisseur M. Night Shyamalan. Check de beelden hieronder en laat op de gebruikelijke plaats weten of je overtuigd bent.

De hoofdrollen in Glass zijn uiteraard voor Bruce Willis als David Dunn, Samuel L. Jackson als Elijah Price a.k.a. Mr. Glass en James McAvoy als Kevin Wendell Crumb a.k.a. The Horde a.k.a. The Beast. Andere belangrijke rollen zijn voor Sarah Paulson als Dr. Ellie Staple, Anya Taylor-Joy als Casey Cooke, Spencer Treat Clark als Joseph Dunn en Charlayne Woodard als Mrs. Price.

Vanaf 17 januari draait de thriller in de Nederlandse bioscoop.

In Glass zien we opnieuw Elijah Price, iemand met een levenslange obsessie voor stripboeken en gelooft dat superhelden – en superschurken – echt bestaan. Hij is de aartsvijand van de ogenschijnlijk normale burger Dunn, een bijzonder krachtig individu die om zijn familie geeft. Aangevuld met The Beast, het resultaat van de 23 persoonlijkheden van Kevin Wendell Crumb, is het vragen om verdere problemen.

powered by Filmtotaal

Related posts

Quantum Realm belangrijk in ‘Avengers 4’ en verdere films

OnrOzy NL

‘Star Wars: Episode IX’ is koerscorrectie voor franchise

OnrOzy NL

Kaya Scodelario vs. alligators in Alexandre Aja’s ‘Crawl?’

OnrOzy NL
Aan het laden....