Films & zo

[Gerucht] Lady Gaga topfavoriet voor ‘The Little Mermaid’


Disney wil naar het schijnt Lady Gaga een rol geven in zijn live-action Little Mermaid-film. De zangeres is momenteel te zien in de film A Star is Born en boekt daar groot succes. Nu wil Disney haar ook een rol geven in The Little Mermaid, die mogelijk geregisseerd gaat worden door Rob Marshall.

De site Disinsider stelt op basis van bronnen binnen Disney dat Gaga de voornaamste kandidaat voor de rol van Ursula is. Mocht ze die rol krijgen, heeft ze weer een grote film te pakken. In A Star is Born gooit ze momenteel hoge ogen met de combinatie van sterk acteer- en zangwerk.

Gaga’s naam is de tweede die valt naast Zendaya, die naar het schijnt de rol van Ariel aangeboden gekregen heeft. Als de twee tekenen, dan vormt zich al snel een indrukwekkende cast voor de live-action verfilming van het bekende sprookje. Verwacht wordt dat er de komende tijd heel wat van dit soort geruchten naar buiten komen en dat Disney snel een regisseur kiest, die dan mag gaan casten.

Een releasedatum heeft The Little Mermaid nog niet.

powered by Filmtotaal

Related posts

Kumail Nanjiani naast Chris Hemsworth in ‘Men in Black’-reboot

OnrOzy NL

Kevin Feige over rol Quantum Realm, en heeft ‘Avengers 4’ impact op ‘The Avengers’?

OnrOzy NL

Vrouwelijke hoofdrolspeler ‘Morbius’ gevonden! | Filmtotaal filmnieuws

OnrOzy NL
Aan het laden....