Films & zo

De topfilms die in de rest van oktober op Netflix verschijnen


Waar Netflix een hele reeks nieuwe series aankondigde voor de tweede helft van oktober, staan er nauwelijks films op het lijstje. Vandaag dus een vrij kort overzicht met de paar nieuwe titels die alvast onthuld werden en de rest van oktober online verschijnen.The Night Comes for Us (19 oktober)


Regie: Timo Tjahjanto | Cast: Iko Uwais, Julie Estelle, Joe Taslim, Sunny Pang | Bekijk de trailer


Deze actiethriller heeft een hoofdrol voor acteur Iko Uwais en herenigt hem met The Raid coster Joe Taslim. Genoeg reden om uit te kijken naar deze Indonesische actiethriller. Uwais speelt Ito, een man die klusjes opknapt voor een kartel. Als hij na een tijdje in het buitenland terug naar huis gaat, ontdekt hij dat het kartel in chaos verkeert en raakt hij gevangen in een bendeoorlog.

Been So Long (26 oktober)


Regie: Tinge Krishnan | Cast: Michaela Coel, George MacKay, Joseph Dempsie, Luke Norris | Bekijk de trailer


Een musicalfilm, en Netflix Original die gebaseerd op is op een gelijknamige musical die in 2009 voor het eerst werd opgevoerd. Centraal staat Simone, een alleenstaande moeder die de knappe vreemdeling Raymond ontmoet terwijl ze op een weekendje weg is met haar beste vriendinnen.

Jefe (26 oktober)


Regie: Sergio Barrejón | Cast: Juana Acosta, Maika Barroso, Joxean Bengoetxea, Luis Callejo | Bekijk de trailer


Caesar kan niemand uitstaan. Sommige mensen benaderen hem uit eigenbelang. Maar niemand kan hem echt waarderen. Tot zich op een dag Ariana meldt, de schoonmaakster, die ’s nachts werkt en hem ondersteunt.

Shirkers (26 oktober)


Regie: Sandi Tan | Cast: Jasmine Kin Kia Ng | Bekijk de trailer


Zeer goed ontvangen documentaire die gaat over de productie van een cultklassieker uit de jaren negentig. Een stel tieners maakte een film, maar die werd vervolgens gestolen door een Amerikaanse vriend. Die verdween spoorloos. Twintig jaar later gaat een van de vrienden naar de Verenigde Staten en keert ze terug naar de film die ze jaren eerder maakte.

Gun City (31 oktober)


Regie: Dani de la Torre | Cast: Luis Tosar, Ernesto Alterio, Xosé Barato, Fernando Cayo | Bekijk de trailer


Het is 1921. Het zijn gevaarlijke tijden in Barcelona, Spanje. Anarchisten en de politie botsen dagelijks op straat. Anibal Uriarte is een politieagent die undercover moet bij de anarchisten en de zware taak krijgt om uit te zoeken wie er wapens voor het leger gestolen heeft.

powered by Filmtotaal

Related posts

Stan Lee, bedenker van Spider-Man, X-Men en Avengers, overleden

OnrOzy NL

Enorme spoiler ‘Avengers: Endgame’ online gezet

OnrOzy NL

Slachtoffer van Ted Bundy laat zich uit over film seriemoordenaar

OnrOzy NL
Aan het laden....