What's happening

Agent redt Britse tv-journaal door BBC-presentatrice door spits te loodsen

BBC-presentatrice Fiona Bruce is gisteren door een behulpzame agent naar de studio begeleid, zodat ze op tijd het tv-journaal van zes uur kon presenteren.

De studio’s in het Broadcasting House in West-Londen hadden technische mankementen, waardoor er geen live-uitzendingen mogelijk waren. De redactie moest daardoor halsoverkop uitwijken naar een noodlocatie in Westminster, ruim een kwartier rijden.

Veertig minuten voor de uitzending kwamen Bruce en haar collega’s muurvast te staan in de beruchte Londense spits. De presentatrice besloot daarop een passerende politieauto aan te houden. De agent was bereid om het team naar de studio te begeleiden. “In de negentien jaar dat ik het nieuws presenteer, heb ik nog nooit zoiets meegemaakt”, zei Bruce later.

powered by Nos.nl

Related posts

Mannen lopen verkleed als bus over brug

OnrOzy NL

‘Case closed’, stel gevonden dat verlovingsring verloor op Times Square

OnrOzy NL

Eerste ‘Nederlandse’ kiwi ooit geboren, ‘dankbaar dat we hem hier hebben’

OnrOzy NL
Aan het laden....