Films & zo

Strijdbare foto’s ‘Rambo 5: Last Blood’ met Sylvester Stallone


Even geleden deelde Sylvester Stallone de eerste foto’s vanaf de set van Rambo 5: Last Blood. De film wordt op dit moment opgenomen door Adrian Grunberg, bekend van de film Get the Gringo uit 2012, en hieronder zie je twee nieuwe foto’s en lees je castnieuws.

Onderstaande foto’s zijn vermoedelijk ook setfoto’s. Duidelijk is dat John Rambo er een beetje een cowboy-achtige look op na zal houden. Uiteraard beschikt hij ook weer over voldoende wapens.

Ook zal hij beschikken over actrice Paz Vega (Acts Of Vengeance, Grace of Monaco). Dit meldt The Hollywood Reporter. Zij is aangetrokken voor een belangrijke rol naast Stallone. Ze gaat de rol spelen van het personage Carmen Delgado, een journalist die onderzoek doet naar de Mexicaanse drugskartels. Samen met John Rambo gaat ze achter de kidnappers van haar jongere halfzusje aan. Vermoedelijk in 2019 in de bioscoop!powered by Filmtotaal

Related posts

Pennywise op foto ‘It: Chapter Two’!

OnrOzy NL

Nieuwe trailer ‘Captain Marvel’ introduceert geheim wapen ‘Avengers 4’

OnrOzy NL

Ruige trailer ‘Destroyer’ met bikkelharde Nicole Kidman!

OnrOzy NL
Aan het laden....