Films & zo

Nieuwe ‘Avengers 4’ geruchten: Tijdsprong, Iron Man-pak en Fear Itself-wapen


Voor de frequente bezoeker van FilmTotaal is het ondertussen bekend; we hebben bijna iedere dag een update over Avengers 4, het vervolg op het verleden jaar verschenen uiterst succesvolle Avengers: Infinity War. Hieronder weer vier nieuwtjes / geruchten voor de liefhebbers. Let op spoilers.

Fear Itself


Even geleden verscheen er een afbeelding met daarop een wapen dat hoogstwaarschijnlijk door Josh Brolins Thanos wordt gehanteerd in Avengers 4. Nu is er een afbeelding verschenen van een ander wapen. Dit wapen zou Brie Larsons Captain Marvel gebruiken in deel vier. In de comics gebruikt Carol Denvers een vergelijkbaar wapen in de Fear Itself-verhaallijn.
Iron Man pak


Dat Iron Man (Robert Downey Jr.) een nieuw harnas zal hebben in Avengers 4 komt niet als een verrassing. Hij draagt tijdens bijna iedere film meerdere varianten. Hieronder zie je designs van zijn mogelijk nieuwe Mark.

Spider-Man


Ook is duidelijk geworden dat Tom Holland naar de set van Avengers 4 is afgereisd. Ook hij zou aanvullende opnames moeten maken. De jonge acteur is uiteraard te zien als Peter Parker a.k.a. Spider-Man en moest even zien weg te piepen van de set van het eveneens in productie zijnde Spider-Man: Far From Home.

Tijdsprong


Er zijn flinke aanwijzingen dat de film een tijdsprong zal maken. Zo zou Hawkeye (Jeremy Renner) in Japan wonen en heeft hij de Ronin-identiteit aangenomen. Daarnaast zien verschillende personages er anders uit en is er een oudere actrice gecast als het Ant-Man personage Cassie Lang. Via een reporter van SuperBroMovies is nu het gerucht de wereld in geholpen dat deel vier zich vijf jaar na de gebeurtenissen in Infinity War afspeelt.powered by Filmtotaal

Related posts

Is spektakelstuk ‘Alita: Battle Angel’ succesvol?

OnrOzy NL

‘Alita: Battle Angel’ is klaar voor de strijd op nieuwe poster

OnrOzy NL

Verwijderde Hulk-scène ‘Venom’ | Filmtotaal filmnieuws

OnrOzy NL
Aan het laden....