Films & zo

Doodenge eerste trailer Stephen King-film ‘Pet Sematary’


De opnames van Pet Sematary gingen in de loop van juni van start. Wie had verwacht dat we nu al een eerste trailer zouden krijgen? Hoe dan ook, is dat al het geval, nadat eind vorige week de eerste foto’s online verschenen. In de eerste trailer van de volgende grote Stephen King-verfilming wordt duidelijk een beeld geschetst van een enge film die moet laten zien dat het soms beter is om wat dood is dood te laten.

Pet Sematary volgt Dr. Louis Creed (Jason Clarke). Hij verhuist samen met zijn echtgenote Rachel (Amy Seimetz) en hun twee jonge kinderen van Boston naar het platteland van Maine. Daar ontdekt Louis in de bossen een mysterieuze begraafplaats. Als tragedie toeslaat, wendt hij zich tot zijn ongewone buurman, Jud Crandall (John Lithgow). Dat heeft echter een gevaarlijke kettingreactie tot gevolg waarbij een ondenkbaar kwaad los slaat, met gruwelijke gevolgen.De film is geregisseerd door Dennis Widmyer en Kevin Kolsch en heeft een scenario van Jeff Buhler. Vanaf 4 april 2019 in de bioscoop.

powered by Filmtotaal

Related posts

Michael Douglas onthult ster op de Walk of Fame

OnrOzy NL

Liefdesrelatie Pratt en Schwarzenegger steeds intiemer

OnrOzy NL

‘Henry Cavill is toch nog niet klaar als Superman?’

OnrOzy NL
Aan het laden....