Films & zo

Dave Bautista wil rol in ‘Suicide Squad 2’ van James Gunn


Gisteren werd beken dat Warner Bros. en Guardians of the Galaxy-regisseur James Gunn gaan samenwerken aan een volgende Suicide Squad-film. Gunn gaat de film, niet per se een direct vervolg op de film uit 2016, sowieso schrijven en mogelijk ook regisseren. Guardians-acteur Dave Bautista heeft er ook zin in!Bautista bleek afgelopen maanden Gunn flink te steunen na zijn abrupte ontslag bij Guardians of the Galaxy Vol. 3 vanwege discutabele grappen / uitspraken op Twitter vele jaren geleden. In een reactie op de aanstelling van Gunn bij de DC-film schreef Bautista, “Waar moet ik tekenen!” De tijd zal uitwijzen of “Drax” in het DC Extended Universe te zien zal zijn. Er zijn in ieder geval voldoende mogelijkheden met Task Force X a.k.a. de “zelfmoord ploeg”.

David Ayer, regisseur van Suicide Squad uit 2016, reageerde ook vrij snel op Gunns aanstelling.

Met de aanstelling van Gunn als schrijver en waarschijnlijk ook regisseur lijkt Suicide Squad 2 van Gavin O’Connor van de baan.powered by Filmtotaal

Related posts

Waarom Claire Foy Rooney Mara verving in ‘Girl in the Spider’s Web’

OnrOzy NL

Trump profiteert te veel van angstzaaierij volgens George Clooney

OnrOzy NL

Recensies bepaald niet positief over ‘Fantastic Beasts 2’

OnrOzy NL
Aan het laden....