Films & zo

Tweede ‘World War Z’ van David Fincher komt er alsnog


Tijdens een snel interview op de rode loper van Beautiful Boy hebben producenten Dede Gardner en Jeremy Kleiner tegenover Variety aangegeven dat de camera’s voor World War Z 2 in de zomer van 2019 moeten gaan draaien.

De producenten bevestigden dat Brad Pitt (Fury, War Machine) terugkeert in de rol van Gerry Lane en dat regisseur David Fincher (Gone Girl, Se7en) het vervolg zal regisseren. Ook gaven ze aan dat Dennis Kelly op dit moment nog werkt aan het script en dat ze erg blij zijn met wat ze tot op heden hebben gekregen.

Net als de eerste film World War Z uit 2013, gebaseerd op het boek ‘World War Z: An Oral History of the Zombie War’ van Max Brooks, kent het tweede deel geen soepel productieproces.

Het vervolg werd al eens in de boeken gezet voor juni 2017 met J.A. Bayona (Jurassic World: Fallen Kingdom) als regisseur. Daarna wijzigden de plannen en kwam Fincher in beeld. Nu moeten de opnames in juni 2019 aanvangen, met vermoedelijk een release in de tweede helft van 2020 of begin 2021.powered by Filmtotaal

Related posts

Hoe ‘Fantastic Beasts 2’ de geschiedenis van Dumbledore compleet verpest

OnrOzy NL

YouTube blokt teaser ‘The Nun’ die je flink laat schrikken

OnrOzy NL

Vele oude bekenden terug voor ‘Bond 25’

OnrOzy NL
Aan het laden....