Films & zo

Opmerkelijke ontmoeting op set ‘Spider-Man: Far From Home’


Het zwarte pak van Spider-Man dat onlangs werd prijsgegeven op de set van Spider-Man: Far From Home wees al op een vermoedelijk belangrijk plotonderdeel van de tweede Spider-Man film in het MCU. Nu is er een opmerkelijke ontmoeting gespot op de set van regisseur Jon Watts. Spoilers!.

Onderstaande foto werd genomen in Venetië, waar zowel Tom Holland als Samuel L. Jackson aanwezig was. Hun personages troffen elkaar op een boot en het lijkt er dus steeds meer op dat Peter Parker in zijn tweede solo-avontuur lid zal worden van S.H.I.E.L.D. Hij zal het in de film onder meer moeten opnemen tegen Jake Gyllenhaals slechterik Mysterio. Ook Cobie Smulders‘ Maria Hill is te zien in de tweede Spider-Man film.

Los van zijn cameo in Infinity War was Jackson sinds Avengers: Age of Ultron (2015) niet te zien in het Marvel Cinematic Universe. In 2019 zien we hem dus in drie films. Hij is namelijk te zien in Captain Marvel, Avengers 4 en dus ook Spider-Man: Far From Home. De laatste draait vanaf begin juli.powered by Filmtotaal

Related posts

Teaser & foto Margot Robbie in ‘Birds of Prey’!

OnrOzy NL

Heropnames ‘Shazam!’ om DC-verwijzingen te verwijderen?

OnrOzy NL

Sylvester Stallone rondt ‘Rambo V: Last Blood’ af

OnrOzy NL
Aan het laden....