Films & zo

Eerste reacties Queen-biopic ‘Bohemian Rhapsody’!


We gaan richting november en dat betekent dat we steeds grotere releases krijgen, ook de grotere Oscartitels. Een daarvan is de muzikale Queen-biopic Bohemian Rhapsody van regisseur Bryan Singer (X-Men: Apocalypse) en afrondend regisseur Dexter Fletcher (Eddie the Eagle). 20th Century Fox heeft de film ondertussen gescreend, met eerste online reacties tot gevolg.

Het uitkijken is uiteraard naar Rami Malek, bekend van zijn rol in de tv-serie Mr. Robot. Is zijn invulling van Freddie Mercury, de legendarische leadzanger die in 1991 overleed, krachtig genoeg? En dan is er ook de rol van Mike Myers als EMI-chef Ray Foster, en uiteraard de muziek in de film.

Er zijn aanvullende rollen voor Gwilym Lee (Brian May), Ben Hardy (Roger Taylor), Joseph Mazzello (John Deacon), Aidan Gillen (eerste manager John Reid), Tom Hollander (tweede manager Jim Beach) en Lucy Boynton (Mercury’s levenspartner Mary Austin). In Nederland verschijnt Bohemian Rhapsody op 1 november. Hieronder kun je de wat wisselende reacties nalezen.powered by Filmtotaal

Related posts

Woody Allen had relatie met minderjarige?

OnrOzy NL

Fans maken heerlijk absurde remake ‘Shrek’

OnrOzy NL

Legendarisch acteur Burt Reynolds overleden

OnrOzy NL
Aan het laden....