Films & zo

Eerste foto’s Stephen King-film ‘Pet Sematary’!


Verleden jaar was IT een groot succes en zo kwamen er meer opvallende Stephen King-verfilmingen voorbij. Volgend jaar verschijnen er in de bioscoop meerdere King-films, met uiteraard het vervolg op It, maar ook In the Tall Grass en Pet Sematary. Hieronder zie je een aantal eerste foto’s uit de film!

De opnames voor de horrorfilm van regisseurs Kevin Kölsch en Dennis Widmyer (Starry Eyes) zijn eerder dit jaar al gestart en de film volgt een gezin dat probeert om te gaan met een groot persoonlijk tragedie. Nadat Louis Creed (Jason Clarke) erachter komt dat de begraafplaats naast zijn huis de doden tot leven kan wekken, besluit hij dat te gebruiken om zijn onlangs overleden zoontje weer terug te halen. Maar al snel komt hij erachter dat de opnieuw tot leven gebrachte mensen niet als zichzelf terugkeren, maar als kwaadaardige demonen.

Overigens zijn er eerdere verfilmingen verschenen van het boek, namelijk Pet Sematary (1989) en Pet Sematary II (1992). Andere rollen in deze nieuwe Pet Sematary zijn voor John Lithgow en Amy Seimetz. Vanaf 25 april 2019 in de Nederlandse bioscoop!

powered by Filmtotaal

Related posts

Marvels ‘The Eternals’ speelt zich mogelijk miljoenen jaren geleden af

OnrOzy NL

Forse kritiek op ‘The Lion King’ trailer

OnrOzy NL

Recensie WOII-zombiefilm ‘Overlord’ en nog 5 films

OnrOzy NL
Aan het laden....