What's happening

Peuter versnippert duizend dollar: ‘Ooit kunnen we hierom lachen’

De 2-jarige Leo is dol op het versnipperen van papier. Hij mag zijn moeder altijd helpen bij het vernietigen van betaalde rekeningen. Maar het werd een dure hobby toen hij de spaarcentjes van het gezin in handen kreeg.

Leo’s ouders Ben en Jackee hadden zo’n 1000 dollar gespaard om seizoenskaarten te kopen van hun lievelingsteam, de Utah Utes. Toen ze het geld wilden pakken, was de envelop verdwenen. Tot Jackee iets in de papierversnipperaar vond.

De ouders van Leo kunnen er gelukkig om lachen:

powered by Nos.nl

Related posts

Asian Games: trefzekere Chinese voetbalster scoort 9 keer in 29 minuten

OnrOzy NL

Geheimzinnige muurschilderingen duiken op in Parijs

OnrOzy NL

Waarom de fruitvlieg van levensbelang is

OnrOzy NL
Aan het laden....