What's happening

Peuter versnippert duizend dollar: ‘Ooit kunnen we hierom lachen’

De 2-jarige Leo is dol op het versnipperen van papier. Hij mag zijn moeder altijd helpen bij het vernietigen van betaalde rekeningen. Maar het werd een dure hobby toen hij de spaarcentjes van het gezin in handen kreeg.

Leo’s ouders Ben en Jackee hadden zo’n 1000 dollar gespaard om seizoenskaarten te kopen van hun lievelingsteam, de Utah Utes. Toen ze het geld wilden pakken, was de envelop verdwenen. Tot Jackee iets in de papierversnipperaar vond.

De ouders van Leo kunnen er gelukkig om lachen:

powered by Nos.nl

Related posts

Klok valt rakelings langs monteurs

OnrOzy NL

Eiland bij Hawaï verdwijnt van de kaart door orkaan

OnrOzy NL

Amsterdamse politie schenkt vuurwapen uit 1929 aan Zaans museum

OnrOzy NL
Aan het laden....