What's happening

Peuter versnippert duizend dollar: ‘Ooit kunnen we hierom lachen’

De 2-jarige Leo is dol op het versnipperen van papier. Hij mag zijn moeder altijd helpen bij het vernietigen van betaalde rekeningen. Maar het werd een dure hobby toen hij de spaarcentjes van het gezin in handen kreeg.

Leo’s ouders Ben en Jackee hadden zo’n 1000 dollar gespaard om seizoenskaarten te kopen van hun lievelingsteam, de Utah Utes. Toen ze het geld wilden pakken, was de envelop verdwenen. Tot Jackee iets in de papierversnipperaar vond.

De ouders van Leo kunnen er gelukkig om lachen:

powered by Nos.nl

Related posts

Vrouw beschermt kind voor enorme hagelstenen, hele rug vol blauwe plekken

OnrOzy NL

Versierde kamelen op festival in India

OnrOzy NL

Maak kennis met reuzenstier Knickers: dankzij zijn omvang leeft hij nog

OnrOzy NL
Aan het laden....