Films & zo

Overtuigende en grootse trailer voor ‘Aquaman’!


Warner Bros. Pictures heeft een trailer van maar liefst vijf minuten vrijgegeven voor de volgende DC-film Aquaman. En de beelden zijn overtuigend te noemen. De visuele effecten zien er waanzinnig uit en de villains lijken geduchte, meer menselijke tegenstanders, zoals Yahya Abdul-Mateen II’s Black Manta en Patrick Wilsons Orm. Dit laatste was in de andere DCEU-films toch vaak flink anders.

Het is Jason Momoa’s Arthur Curry die de erfgenaam is van het onderwaterkoninkrijk van Atlantis. Hij zal uit de schaduw moeten treden en zich een ware leider moeten tonen als Heerser van de Zeven Zeeën. Dit moet hij doen tussen een wereld aan de oppervlakte die de zee vernietigt en de spanningen binnen zijn eigen onderwaterrijk.

Naast enkele uitgebreide scènes uit de film van James Wan zie je ook enkele fraaie gevechten, veel beelden met Amber Heards Mera en Aquaman in zijn oorspronkelijke gouden pak.

Aquaman moet op 20 december in première gaan op het Nederlandse witte doek, ook in IMAX en in 3D.

powered by Filmtotaal

Related posts

Remake van ‘Child’s Play’ in de maak

OnrOzy NL

Hoe ‘Fantastic Beasts 2’ de geschiedenis van Dumbledore compleet verpest

OnrOzy NL

Blu-ray review: Charlie Hunnam breekt uit in ‘Papillon’

OnrOzy NL
Aan het laden....