Films & zo

Johnny Depp reageert voor het eerst op beschuldigingen Amber Heard


In 2016 gingen Johnny Depp en Amber Heard uit elkaar, nadat Heard de Pirates of the Caribbean acteur van huiselijk geweld beschuldigd had. Zo kwam ze ook met een blauw oog naar buiten om dit te bewijzen, maar de 55-jarige Depp beweert nu in het tijdschrift GQ dat hij onschuldig is; volgens hem heeft de pers hem omgetoverd in een monster terwijl hij dat helemaal niet is. In dit interview reageert hij voor het eerst op zijn scheiding en op alle tegen hem gerichte beschuldigingen.

De 32-jarige actrice beweert ook dat Depp een iPhone naar haar hoofd had gegooid en vaker dronken en agressief naar huis kwam. Depp ontkent dit allemaal: ”De laatste drie, vier jaar hebben me geen goed gedaan. Ik beweer niet dat ik ooit een Assepoester was, dat weet ik en dat accepteer ik. Maar het voelt wel alsof ik in een hele korte periode in een keer wordt gezien als een beest. Opeens ben ik Quasimodo. Ik voel dat mensen anders naar me kijken, dit ten gevolge van alle beschuldigingen. Het doet me pijn dat ik werd afgeschilderd als iemand die het tegenovergestelde is van wat ik echt ben.

Ik zou namelijk nooit iemand pijn kunnen doen van wie ik hou. Of iemand echt pesten? Nee, dat doe ik niet. Ik ben geen gewelddadige man. Ik dacht dat het het beste zou zijn om gewoon mijn mond te houden. Ik wist dat het anders aan me zou blijven kleven. Nu heb ik echter besloten te zeggen wat ik denk en mijn advocaten regelen de rest wel; de reden waarom ik me er nooit eerder over heb uitgelaten was omdat ik dacht het op die manier in ieder geval niet erger te maken”.

Toch schoot dit artikel in de GQ bij veel mensen in het verkeerde keelgat; zij vinden het beschamend dat Johnny Depp op de voorkant van het blad staat ondanks alle beschuldigingen die hij hier goed lijkt te praten. Ook Amber Heards advocaten lieten zich erover uit: ”Het is een schande dat het blad geen navraag heeft gedaan bij meerdere getuigen. Als GQ de zaak ook maar een beetje had onderzocht, zou het al snel duidelijk zijn geworden dat Depps verklaring volledig onwaar is. Meneer Depp gaat schaamteloos verder met zijn psychologische mishandeling van mevrouw Heard, die geprobeerd heeft deze pijnlijke periode in haar leven achter zich te laten. Het blad beweert Johnny’s kant van het verhaal te willen plaatsen, omdat dat nog niet eerder is gebeurd, maar ze hadden alleen maar naar het fysieke bewijs hoeven te kijken om de juiste conclusie te trekken”.

powered by Filmtotaal

Related posts

De grootste releases van 2019!

OnrOzy NL

‘Wonder Woman 2’ krijgt jaren ’80-setting

OnrOzy NL

Slachtoffer van Ted Bundy laat zich uit over film seriemoordenaar

OnrOzy NL
Aan het laden....