Films & zo

Trailer ‘Holmes and Watson’ met lolbroeken Ferrell/Reilly!


Aan het einde van dit jaar duikt het Step Brothers / Talladega Nights: The Ballad of Ricky Bobby-duo Will Ferrell en John C. Reilly op in de komedie Holmes and Watson, welke uiteraard gaat over de wereldberoemde detective Sherlock Holmes en zijn maatje Doctor Watson.

Hieronder zie je de eerste trailer voor Holmes and Watson van Sony Pictures en regisseur Etan Cohen, bekend van de Ferrell-komedie Get Hard uit 2015. Geniet van onderstaande beelden!

Het is Ferrell die in de huid kruipt van Sherlock Holmes en Reilly wordt zijn collega Watson en de mannen moeten een aanslag voorkomen op de Britse koningin door de bekende Holmes-slechterik James Moriarty, gespeeld door Ralph Fiennes (Schindler’s List, The English Patient). Andere rollen zijn er voor Rebecca Hall, Rob Brydon, Kelly Macdonald, Lauren Lapkus en Hugh Laurie.

Check hieronder ook de bijhorende filmposter voor de komedie die op 10 januari in de Nederlandse bioscoopzalen verschijnt.

powered by Filmtotaal

Related posts

Vader van Dwayne Johnson krijgt film

OnrOzy NL

Jason Momoa acteerde soms te boos voor ‘Aquaman’

OnrOzy NL

De vijf topfilms die Netflix deze week heeft toegevoegd

OnrOzy NL
Aan het laden....