Films & zo

Eerste foto ‘Ad Astra’ met Brad Pitt!


20th Century Fox heeft een eerste foto vrijgegeven voor de mysterieuze sciencefictionfilm Ad Astra van regisseur James Gray (The Lost City of Z) en met topacteur Brad Pitt in de voornaamste hoofdrol. De film staat gepland voor januari 2019, maar er zijn geruchten dat er een kleine Noord-Amerikaanse release in december komt om mee te dingen om de Oscars. In Ad Astra, geschoten door Zwitsers-Nederlands cinematograaf Hoyte Van Hoytema (Interstellar, Dunkirk), worden de ruimteavonturen van de licht autistische Roy McBride (Pitt) gevolgd. Het is Tommy Lee Jones die de vader speelt die twintig jaar eerder naar Neptunus afreisde om buitenaardse intelligentie op te speuren. Roy besluit nu de Melkweg door te reizen, op zoek naar zijn vader en om te ontdekken waarom hij niets van zich heeft laten horen.

Pitt en Jones staan er niet alleen voor in Ad Astra. Er zijn namelijk ook rollen voor namen als Ruth Negga, Kimmy Shields, Donald Sutherland en Jamie Kennedy.

Op dit moment heeft de film een Nederlandse bioscooprelease op 10 januari 2019. De trailer zou niet heel lang meer op zich laten wachten.

powered by Filmtotaal

Related posts

Gruwelijke moorden in trailer 'Halloween'

OnrOzy NL

Rocky Balboa is terug op nieuwe poster ‘Creed II’

OnrOzy NL

Blu-ray review ‘Insidious: The Last Key’ – Voor derde keer terug naar The Further

OnrOzy NL
Aan het laden....