Films & zo

Setfoto ‘Spider-Man: Far From Home’ met hoofdrolspelers


In een razend tempo wordt Spider-Man een belangrijk gezicht in het Marvel Cinematic Universe. Na zijn introductie in Captain America: Civil War (2016) kreeg hij zijn eigen film met Spider-Man: Homecoming (2017) en werd hij een Avenger in Avengers: Infinity War (2018). Binnen een jaar is hij nog twee keer te zien, in het nog titelloze Avengers 4 (2019) en Spider-Man: Far From Home (2019). Hieronder een fraaie foto vanaf de set van de laatst genoemde titel.


Update: Er is klaarblijkelijk iets te snel geconcludeerd dat dit een nieuw pak is. Naar alle waarschijnlijkheid is dit een promotioneel beeld van Spider-Man welke weinig tot niets met de nieuwe film te maken heeft…


De opnames worden op dit moment geleid door Jon Watts (Spider-Man: Homecoming, Cop Car) en in de film zien we uiteraard opnieuw Tom Holland als Peter Parker / Spider-Man. Ook Zendaya is weer van de partij, als Michelle Jones. Je ziet hen op onderstaande foto die Holland op zijn Instagram plaatste. Opvallender is het Spider-Man pak dat geteast lijkt te worden. Dit is niet het pak uit een van de reeds verschenen films. Dit nieuwe pak glimt behoorlijk, maar is niet het pak dat Spidey van Tony Stark kreeg. Het pak zou volgens Comic Book Movie overeenkomen met het pak dat Parker draagt in de comics uit de “All-New, All-Different”-periode. Vanaf 5 juli volgend jaar ga je Far From Home in de Nederlandse bioscoopzalen!powered by Filmtotaal

Related posts

Eerste foto’s nieuwe ‘Doom’: bloed en Amy Manson!

OnrOzy NL

‘Avatar’-vervolgen ”gecompliceerd” voor slechterik Quaritch

OnrOzy NL

Derde ‘Deadpool’ wordt totaal anders!

OnrOzy NL
Aan het laden....