Films & zo

Pennywise op foto ‘It: Chapter Two’!


De opnames voor het vervolg op de succesvolle horrorfilm IT uit 2017 zijn ondertussen al een tijdje onderweg. Pas nu zijn er setfoto’s opgedoken met daarop Bill Skarsgård als de slechterik Pennywise the Dancing Clown. En deze foto kan gezien worden als een spoiler.

Opvallend aan de foto is dat Pennywise hangend aan een beeld van Paul Bunyan te zien is, een personage uit de Amerikaanse folklore. Bunyan is een reusachtige houthakker die steevast wordt vergezeld door zijn blauwe os, Babe. In het boek van Stephen King terroriseert ‘het’ als Paul Bunyan het personage Richie, in deel 2 gespeeld door Bill Hader. Het lijkt er dus op dat dit ook in de film gaat voorkomen.

Andere rollen in IT: Chapter Two zijn voor onder meer James McAvoy (Bill), Jessica Chastain (Beverly), James Ransone (Eddie), Andy Bean (Stan), Isaiah Mustafa (Mike) en Jay Ryan (Ben). Andy Muschietti’s tweede IT verschijnt in september 2019.powered by Filmtotaal

Related posts

Meer opstartproblemen voor nieuwe ‘Spawn’-film

OnrOzy NL

De grootste Fanboy-films! [deel 1]

OnrOzy NL

Gave posters voor ‘Avengers: Endgame’!

OnrOzy NL
Aan het laden....