Films & zo

Wel of geen Spider-Man in ‘Venom’?


Het antwoord volgt waarschijnlijk pas begin oktober en tot die tijd zal het onderwerp van gesprek blijven: zit Tom Hollands Peter Parker a.k.a. Spider-Man in de Marvel-film Venom? Deze speelt zich op één of andere manier af in het Marvel Cinematic Universe en het titelmonster is een van de vijanden van Spider-Man. Een optreden zou logisch zijn.In gesprek met L.A. Times zei regisseur Ruben Fleischer (Zombieland, Gangster Squad) het volgende: “Ik weet eerlijk gezegd niet wat ik mag zeggen. Ik bedoel, ik weet het antwoord – ik heb de film gezien. Maar ik wil niet in de problemen komen door iets te zeggen dat ik niet mag.”

Nu zijn er eigenlijk maar twee opties: Marvel en Sony willen een verrassing niet vooraf spoilen, of Sony gebruikt graag de geheimzinnigheid ter promotie van de film, met de wetenschap dat Spider-Man helemaal niet in de film zit. Marvel Studios-baas Kevin Feige zei eerder dat er geen cross-over zal zijn.

We krijgen in ieder geval wel een andere Tom te zien, namelijk Tom Hardy als Eddie Brock / Venom. Vanaf 4 oktober in de Nederlandse bioscoop, met een nummer van Eminem:powered by Filmtotaal

Related posts

Armen van Jeremy Renner zijn computergeanimeerd in ‘Tag’

OnrOzy NL

Chris Evans viert 100 jaar Captain America!

OnrOzy NL

Volwassen Loser’s Club op foto ‘IT Chapter Two’!

OnrOzy NL
Aan het laden....