Films & zo

‘Top Gun 2’ toch niet klaar voor vertrek


Top Gun: Maverick komt voorlopig niet uit in de bioscoop. Ondanks dat Tom Cruise al bevestigd heeft dat hij terugkeert voor de vervolgfilm, is deze nu een heel jaar uitgesteld. Van 12 juli 2019 als releasedatum is volgens Deadline nu 26 juni 2020 gemaakt.

Paramount heeft niet bekend gemaakt waarom de film uitgesteld wordt. Bronnen van Deadline stellen dat het vooral nodig is om de filmmakers tijd te bieden om de vele gedurfde luchtstunts te kunnen plannen. De bedoeling is dat die zo mooi en heftig mogelijk worden gemaakt en dat vergt een boel planning.

Over de film is vrij weinig bekend, al weten we dat Tom Cruise hierin terugkeert als Maverick en zelf ditmaal les geeft aan nieuwe piloten. Die nieuwe piloten worden gespeeld door castleden als Miles Teller, Thomasin McKenzie, Charles Parnell, Jay Ellis, Bashir Salahuddin, Danny Ramirez en Monica Barbaro.

De film van regisseur Joseph Kosinski komt nu dus een jaar later uit in de bioscoop.

powered by Filmtotaal

Related posts

Kinderen willen Brad Pitt niet meer zien door stookgedrag Angelina Jolie

OnrOzy NL

Ryan Reynolds deelt explosieve set-video ‘6 Underground’

OnrOzy NL

Eerste door een vrouw geregisseerde Pixar-short ‘Bao’ blijkt ware tranentrekker

OnrOzy NL
Aan het laden....