Films & zo

Joaquin Phoenix voelt geen druk van fans bij het spelen van de ‘Joker’


Joaquin Phoenix maakt zich geen zorgen over de mening die Batman-fans zullen hebben over zijn rol als de Joker in de volgend jaar te verschijnen film over de Clown Prince of Crime. Phoenix zal de rol van de DC-schurk spelen in de 55 miljoen dollar kostende misdaadfilm van regisseur Todd Phillips (The Hangover). Deze film moet echter geen kleurrijke comic-film worden, maar eerder een duistere film waarin we zien hoe de Joker is geworden zoals we hem kennen.Tijdens de persronde voor zijn western-film The Sisters Brothers, sprak Phoenix zich uit over de druk die normaal gepaard gaat met een rol als die van de Joker:

“Het zal me een worst wezen. Het interesseert me weinig wat andere mensen over mij vinden. Mijn benadering is bij elke rol hetzelfde; ik ben geïnteresseerd in de visie van de regisseur en het personage, verder niks.”

Phoenix geeft verder toe dat hij is begonnen met de voorbereidingen voor de rol, maar dat hij lang niet ideaal vindt dat hij tijdens deze voorbereidingen de pers te woord moet staan over een andere film.

Scott Silver (The Fighter) schreef het script van Joker, waarin ook rollen zijn weggelegd voor Robert De Niro, Zazie Beetz, Frances Conroy en komiek Marc Maron. De opnames beginnen volgende maand en het resultaat moet vanaf oktober 2019 wereldwijd in de bioscopen draaien.

powered by Filmtotaal

Related posts

Rake klappen in tweede trailer ‘Creed II’!

OnrOzy NL

Comic geeft […] mooier einde dan ‘Star Wars: The Last Jedi’ deed

OnrOzy NL

Solofilm ‘The Joker’ gaat door! Camera’s draaien vanaf september!

OnrOzy NL
Aan het laden....