What's happening

Piloot boort vliegtuig in eigen woning na echtelijke ruzie

De man, Duane Youd, was enkele uren daarvoor gearresteerd nadat ooggetuigen hadden gemeld dat hij zijn vrouw mishandelde. Hij was in het voorjaar ook al aangeklaagd voor huiselijk geweld en moest van de rechter naar een psycholoog.

Direct na zijn vrijlating reed Youd naar het nabijgelegen vliegveld waar hij als privépiloot werkte. Daar vloog hij weg in de Cessna, die hij op zijn eigen huis liet neerstorten. De crash leidde tot een hevige brand en grote schade aan de woning.

powered by Nos.nl

Related posts

Fotograaf Yuri Cortez lag onder de Kroaten, en dit zijn de foto’s – WK Voetbal 2018

OnrOzy NL

De US Open-tragedie waar Edberg nog steeds niet over wil praten

OnrOzy NL

Raketlancering in Japan gaat mis

OnrOzy NL
Aan het laden....