Films & zo

Keert Peter Weller terug als RoboCop in ‘RoboCop Returns’?


Eerder deze zomer werd definitief bekend dat MGM bezig is met een nieuwe film in de RoboCop-reeks. Neil Blomkamp gaat deze nieuwe film regisseren, naar een script van Justin Rhodes, die daarvoor een ouder script van de schrijvers van de oorspronkelijke RoboCop, Ed Neumeier en Michael Miner (dat zij al decennia geleden hebben geschreven), zal herschrijven. De nieuwe film gaat RoboCop Returns heetten, en wordt een direct vervolg op de eerste film uit 1987, van onze eigen Paul Verhoeven.

Wie zou Agent Alex Murphy oftewel RoboCop moeten gaan spelen in RoboCop Returns? Gisteren liet Neil Blomkamp zich op Twitter ontvallen wie zijn voorkeur geniet:

Dat betekent natuurlijk nog niet dat Peter Weller daadwerkelijk opnieuw de rol gaat spelen, die hij niet alleen in de eerste RoboCop vervulde, maar ook in het eerste vervolg Robocop 2. Maar de kans is groot dat Neil Blomkamp enorm zijn best zal gaan doen om dit te bewerkstelligen, zeker gezien hoe hij naar eigen zeggen groot fan is van de oorspronkelijke film.powered by Filmtotaal

Related posts

Michael Douglas wil jonge Ant-Man spelen

OnrOzy NL

Maakt Taika Waititi een nieuwe Marvel-film?

OnrOzy NL

Daniel Craig en Rachel Weisz verwelkomen eerste kindje op de wereld

OnrOzy NL
Aan het laden....