Films & zo

De vijf topfilms die Netflix deze week heeft toegevoegd


Elke week voegt Netflix heel wat films toe aan de database. Daar zitten soms mooie films tussen en soms wat minder mooie. In dit artikel lichten we de vijf beste films uit die nieuwe toevoegingen uit en bieden we je een overzicht met alle andere producties die nu beschikbaar zijn.Watchmen (2009)


Regie: Zack Snyder | Cast: Malin Akerman, Billy Crudup, Matthew Goode, Jackie Earle Haley | Bekijk de trailer


Lange tijd werd gedacht dat de comics onmogelijk waren om te verfilmen. Maar Zack Snyder slaagde erin de graphic novel van Alan Moore en Dave Gibbon naar het witte doek te brengen. De film speelt zich af in een alternatief universum rond 1985, waar een kernoorlog tussen Rusland en Amerika onvermijdelijk lijkt. Superhelden zijn verboden, maar keren terug als een van hen vermoord wordt.

The Thing (2011)


Regie: Matthijs van Heijningen Jr. | Cast: Mary Elizabeth Winstead, Joel Edgerton, Ulrich Thomsen, Eric Christian Olsen | Bekijk de trailer


Remake van de klassieker uit 1982 van John Carpenter. Een paleontoloog reist naar de pool om een Noors team van wetenschappers te helpen, dat een ruimteschip heeft gevonden waar een organisme in lijkt te zitten dat al eeuwen dood lijkt te zijn. Maar dat blijkt niet te kloppen, waarop het wezen alle expeditieleden een voor een doodt.

Highlander (1986)


Regie: Russell Mulcahy | Cast: Christopher Lambert, Roxanne Hart, Clancy Brown, Sean Connery | Bekijk de trailer


Cheesy, bombastisch, maar eigenlijk om die reden fantastisch. Connor MacLeod werd in de vijftiende eeuw geboren en bleek tijdens een veldslag onsterfelijk te zijn. Lang verstoten door de maatschappij, maar dankzij een ander van zijn soort, Ramirez, wordt hij bekend met de wegen van onsterfelijken: er is een soort ‘spel’, waarbij ze elkaar moeten doden – wat kan door onthoofding – om een prijs te winnen. Heerschappij over de wereld lijkt daarbij op het spel te staan…

O Brother, Where Art Thou? (2000)


Regie: Joel Coen, Ethan Coen | Cast: George Clooney, John Turturro, Tim Blake Nelson, John Goodman | Bekijk de trailer


Heerlijke film van de Coen Brothers. Drie mannen ontsnappen uit de gevangenis en ondernemen een avontuur waarbij ze proberen uit handen van de autoriteiten te blijven en terug naar huis te keren. Met niets te verliezen, vluchten ze voor hun levens en komen ze onderweg bizarre en ongelofelijke zaken tegen. Tegelijk is er de mysterieuze agent Cooley, die de mannen probeert op te sporen en weer gevangen te zetten.

The Green Mile (1999)


Regie: Frank Darabont | Cast: Tom Hanks, David Morse, Michael Clarke Duncan, Bonnie Hunt | Bekijk de trailer


Een van de beste Stephen King-verfilmingen. Speelt zich af in 1935 op de dodenrij. Paul Edgecomb is hoofdbewaker daar. Op een dag komt er een nieuwe gevangene, John Coffey, die veroordeeld is voor de sadistische moord op twee jonge meisjes. Maar hij lijkt onschuldig te zijn. Het maakt dat Edgecomb zich vragen begint te stellen over zijn hele werk daar.

En verder…


En dan de rest van de films die Netflix geplaatst heeft.

Actie


League of Gods (2016)


Safe House (2012)


Total Recall (1990)


Tropic Thunder (2008)


Animatie


Pirates Who Don’t Do Anything: A Veggie Tales Movie (2008)


Documentaire


Being Napoleon (2018)


Forever Chape (2018)


The Bleeding Edge (2018)


Drama


Charlie Wilson’s War (2007)


Easy Rider (1969)


Get Rich Or Die Tryin’ (2005)


High-Rise (2015)


Invisible (2017)


Mater (2017)


Out of Africa (1985)


Sleepers (1996)


Us and Them (2018)


The Last of Robin Hood (2013)


Familie


Air Bud: Golden Receiver (1998)


Are We Done Yet? (2007)


Hop (2011)


Santa Claus (1985)


The Land Before Time XI (2004)


The Land Before Time XII (2006)


Horror


Le Manoir (2017)


The Fly (1986)


The Wolfman (2010)


Komedie


40 Days and 40 Nights (2002)


Brüno (2009)


Booty Call (1997)


Casual Sex? (1988)


How Do You Know (2010)


Julie & Julia (2009)


Liar Liar (1997)


Maggie’s Plan (2015)


Shakespeare in Love (1998)


Misdaad


Changeling (2008)


Edge of Fear (2018)


The Man with the Iron Fists (2012)


Thriller


Extinction (2018)


The Game (1997)


The Girl on the Train (2016)


powered by Filmtotaal

Related posts

Vijf acteurs over Mamma Mia! Here We Go Again

OnrOzy NL

Scriptschrijver Taylor Sheridan heeft masterplan voor ‘Sicario’-trilogie

OnrOzy NL

De vijf topfilms die Netflix deze week heeft toegevoegd

OnrOzy NL
Aan het laden....