Films & zo

Warner Bros. verkoopt ‘Mowgli’ aan Netflix!


Een paar jaar geleden was Netflix nog maar iets vreemds in een groot deel van de wereld; anno 2018 weet Netflix een blockbuster van Warner Bros. te kopen. De Jungle Book-film Mowgli van regisseur Andy Serkis verkast namelijk naar Netflix en verschijnt dus niet meer in de bioscoop.

Regisseur Serkis deelde het nieuws met Deadline. “Ik ben erg enthousiast over Netflix voor Mowgli,” aldus Serkis, die aangaf dat de film niet bedoeld is voor jonge kinderen. De toon zou heel duister zijn. Serkis vindt de film geen enorme blockbuster en ziet het als een film die wat betreft formaat past tussen Life of Pi en de Planet of the Apes-fims. Ook vindt hij de 3D-versie van de film indrukwekkend. Deze versie wordt hoogstwaarschijnlijk niet aangeboden via Netflix.

De film met grote namen als Benedict Cumberbatch (Shere Khan), Christian Bale (Bagheera), Cate Blanchett (Kaa), Naomie Harris (Raksha), Tom Hollander (Tabaqui), Eddie Marsan (Vihaan), Peter Mullan (Akela), Jack Reynor (Brother Wolf) en Rohan Chand als Mowgli stond oorspronkelijk voor oktober dit jaar gepland, maar verschijnt nu in 2019 op Netflix.

powered by Filmtotaal

Related posts

Chris Hemsworth vindt ‘Thor: The Dark World’ eigenlijk maar niks

OnrOzy NL

Eerste reacties ‘The Meg’: heerlijke, domme haaienfilm

OnrOzy NL

Rebecca Ferguson in gesprek voor rol in ‘Dune’ van Denis Villeneuve

OnrOzy NL
Aan het laden....