Films & zo

Nieuwe problemen voor ‘The Predator’?


Eerder dit jaar werd bekend dat er forse reshoots / aanvullende opnames waren voor The Predator. Deze werden ingezet omdat driekwart van de slotakte was herschreven. Nu moet regisseur Shane Black (The Nice Guys, Iron Man 3) opnieuw de camera’s laten draaien, vlak voor de release van de vierde Predator-film.

20th Century Fox’ The Predator moet in september in première gaan en nu meldt Production Weekly dat “Ollie” – de werktitel van de film – aanvullende opnames heeft in Canada. Deze vinden over twee dagen plaats. Nu zijn reshoots niet per definitie een slecht iets. Ze moeten de film simpelweg beter maken.

In dit geval lijkt het erop dat de makers zich nog niet helemaal kunnen vinden in het eindresultaat. En dat is duidelijk een minder goed signaal. Er bestaat ook de kans dat er een after credit scène wordt opgenomen. The Predator moet naar verluidt de start zijn van een trilogie.

Met rollen voor Boyd Holbrook, Trevante Rhodes, Jacob Tremblay, Keegan-Michael Key, Olivia Munn, Sterling K. Brown, Alfie Allen, Thomas Jane, Yvonne Strahovski, Jake Busey en Edward James Olmos moet het vervolg op Predator 2 vanaf 13 september op het Nederlandse witte doek te zien zijn.

powered by Filmtotaal

Related posts

Bizar groot zeepaard op foto ‘Aquaman’!

OnrOzy NL

De acht geheimen uit de ‘Aladdin’ trailer!

OnrOzy NL

Opnames ‘Top Gun 2’ een jaar uitgesteld zodat Tom Cruise straaljagerpiloot kan worden!

OnrOzy NL
Aan het laden....