Films & zo

Vera Farmiga wordt DJ van de monsters in ‘Godzilla 2’


Vera Farmiga heeft nogal opmerkelijk inzicht gegeven in haar personage in Godzilla 2, oftewel Godzilla: King of the Monsters. Volgens haar kan haar personage zowel communiceren met de monster alsmede ze misschien zelfs controleren. Wordt Godzilla 2 dus een film waarin Vera Farmiga met grote monsters praat?Vera Farmiga speelt in Godzilla: King of the Monsters Dr. Emma Russell. Haar dochter wordt gespeeld door Mille Bobby Brown, het meisje dat doorbrak als 11 in Stranger Things. Vera Farmiga sprak in een recent interview over die rol en onthulde toen het volgende:

Ze heeft een manier gevonden om te communiceren met de wezens en misschien wel om ze te controleren, door gebruik te maken van hun bio-akoestiek op een sonar niveau. Dus ze is een soort DJ van de monsters.”

De eerste film in de nieuwe reeks monsterfilms van Legendary, Godzilla uit 2014, werd destijds bekritiseerd vanwege het wat flauwe verhaal en de vlakke menselijke personages. Het lijkt erop alsof de makers daarnaar geluisterd en in ieder geval proberen om meer van de mensen te maken.

powered by Filmtotaal

Related posts

Waarom Hollywood geen baat heeft bij LHBTI-personages in blockbusters

OnrOzy NL

Gigantisch groot Jeff Goldblum beeld in hartje Londen

OnrOzy NL

De vijf topfilms die Netflix deze week heeft toegevoegd

OnrOzy NL
Aan het laden....