Films & zo

Joaquin Phoenix is The Joker, en eerste details!


Goed nieuws voor fans van het DCEU. Lange tijd waren er geruchten, maar nu is het officieel zo: Joaquin Phoenix heeft getekend om de rol van de Joker te spelen – de grootste schurk van DC Comics. Daarnaast zijn er wat nieuwe details naar buiten gebracht over de film van regisseur Todd Phillips.

De Joker-film staat los van andere films in het DCEU en moet een op zichzelf staand verhaal vertellen. Zodoende is de Joker van Phoenix dan ook niet verbonden aan die van Jared Leto. Deze film wordt omschreven als een “verkenning van een man die door de samenleving genegeerd wordt. Niet alleen is het een duistere karakterstudie, maar ook breder verhaal dat als waarschuwing kan dienen.”

Er zijn verder nog heel wat geruchten rond de Joker-film; zo zou deze mogelijk verbonden zijn aan The Batman van Matt Reeves, dat om een jongere Batman schijnt te draaien. Zeker is dat niet, maar aangezien Warner druk bezig is met zoveel mogelijk DC-projecten te ontwikkelen, kan het zomaar.

De opnames van de nieuwe Joker-film zouden snel van start gaan. De release moet naar verluidt in 2019 al plaatsvinden.

powered by Filmtotaal

Related posts

‘Wonder Woman 2’ krijgt jaren ’80-setting

OnrOzy NL

Gruwelijk gave poster ‘Venom’! | Filmtotaal filmnieuws

OnrOzy NL

Star Wars-flop ‘Solo’ opnieuw keihard onderuit (net als Johnny Knoxville)

OnrOzy NL
Aan het laden....