What's happening

Amerikaanse opa filmt zichzelf in plaats van romantisch aanzoek

Een van de belangrijkste momenten van je leven wil je misschien wel op camera vastleggen. De Amerikaanse Christopher in ieder geval wél. Hij schakelde daarom vlak voordat hij zijn vriendin ten huwelijk vroeg de hulp in van John Hart, een grootvader die hij net had ontmoet op een uitkijkpunt in Albuquerque. Opa John dácht het allemaal te hebben gefilmd, maar in plaats van het aanzoek filmde hij zichzelf.

In de video die de kleine blunder opleverde, is te zien hoe John steeds blijer gaat kijken. “O, dit is zo cool”, zegt hij terwijl omstanders enthousiast klappen en Christopher aan de andere kant van de camera waarschijnlijk op één knie gaat. Pas vlak na het aanzoek krijgt de opa door dat het filmen misschien niet zo ging als gepland.

powered by Nos.nl

Related posts

Man dood na explosie van zijn e-sigaret

OnrOzy NL

Het geluid van de taal zonder woorden ebt langzaam weg in Turkije

OnrOzy NL

Opblaasbare Trump met luier mag in Londen vliegen bij bezoek president

OnrOzy NL
Aan het laden....