What's happening

Poolse professor nonchalant over zijn tv-kat: ‘Doet ‘ie altijd’

“De kat doet niet anders. Waar ik ook ben, hij klimt altijd op mijn schouders. Wel vijf keer op een dag”, vertelt Targalski aan de NOS. “Het is zijn manier van ‘goedemorgen’ of ‘ik hou van je’ zeggen, denk ik.”

Kat Lisio, een van de vijf katten van de wetenschapper, stal de show tijdens het interview. Tijdens een reactie op het nieuws van het ontslag van de Poolse opperrechter Malgorzata Gersdorf klom het roodharige beest op Targalski’s schouders en bleef daar een aantal minuten zitten. Op een gegeven moment likte het beestje zelfs aan Targalski’s oor. De wetenschapper reageerde daar totaal niet op en hield de staart van de kat vast naast zijn hoofd.

powered by Nos.nl

Related posts

Jongen van 9 klimt op dak maar durft er niet meer van af

OnrOzy NL

Bruidspaar staat klaar in Capelle, trouwambtenaar in Kapelle

OnrOzy NL

Amerikaanse opa filmt zichzelf in plaats van romantisch aanzoek

OnrOzy NL
Aan het laden....