Films & zo

Laurence Fishburne denkt niet meer in DC-films terug te keren


Laurence Fishburne denkt dat hij klaar is als Perry White. De acteur was tweemaal te zien als de hoofdredacteur van The Daily Planet, maar ontbrak in Justice League. Volgens de acteur hebben we in Batman v Superman: Dawn of Justice het laatste van Perry gezien.

“Ik denk niet dat ik nog op het bellijstje sta,” begon Fishburne zijn verhaal. “Ik had helaas geen tijd om mee te werken aan wat later de Justice League-film bleek te zijn. Ik weet ook niet of ik nog nodig ben, maar ik ben dankbaar dat ik er deel van uit mocht maken. Ik hou ervan om te werken met Zack [Snyder] en vind hem een geweldig maker van superheldenfilms. Ik ben nu vooral enthousiast dat ik onderdeel uit mag maken van het MCU.”

Kortom: het lijkt erop dat de acteur wel gevraagd was voor een terugkeer in Justice League, maar dat hij het er simpelweg te druk voor had. Mocht er een tweede Man of Steel komen – iets dat wel verwacht wordt – laat de acteur weten wel terug te willen keren. “Ik zou willen dat ze die twintig jaar geleden al gemaakt hadden. Maar dat is prima.”

powered by Filmtotaal

Related posts

Steve McQueen boos over racistische ‘Widows’-recensies

OnrOzy NL

Netflix haalt met reclames woede abonnees op de hals

OnrOzy NL

De vijf topfilms die Netflix deze week heeft toegevoegd

OnrOzy NL
Aan het laden....