Films & zo

Chris Evans viert 100 jaar Captain America!


Op 4 juli was het niet alleen Onafhankelijkheidsdag in Amerika, maar vierde een bekende superheld ook zijn verjaardag! Niemand minder dan Amerika’s trots Steve Rogers alias Captain America werd die dag maar liefst honderd jaar! Dat is natuurlijk een reden voor een extra feestje en daar dacht zijn vertolker Chris Evans net zo over!Superheld Captain America van Marvel Comics is ongetwijfeld een van de bekendste en populairste superhelden ter wereld. De stripboeken over het heldhaftige leven van deze oersterke supersoldaat worden al sinds 1941 uitgegeven en natuurlijk zijn ook er ook allerlei films over hem gemaakt.

Die filmversie van Steve Rogers, gespeeld dus door acteur Chris Evans, is geboren op 4 juli 1918. Deze geboortedatum is te zien op het papierwerk dat hij inlevert als hij zich wil inschrijven voor het leger in Captain America: The First Avengers (2011). Afgelopen woensdag werd Evans’ personage dus honderd jaar oud!

Geniet van Onafhankelijkheidsdag allemaal! Ik hou van dit land en ik ben er trots op dat we zover zijn gekomen“, schrijft Evans in een berichtje op Twitter. Natuurlijk staat hij ook even stil bij deze bijzondere verjaardag. “Ook wil ik een goede vriend van me feliciteren! Ik heb gehoord dat honderd het nieuwe twintig is“.

Snijden jullie de taart aan?powered by Filmtotaal

Related posts

Opnames ‘Star Wars Episode IX’ afgerond: foto historisch drietal!

OnrOzy NL

Bekend acteur voor stem Bumblebee!

OnrOzy NL

Titel ‘Avengers 4’ per ongeluk onthuld?!

OnrOzy NL
Aan het laden....